castledoom.com Forum Index castledoom.com
Castle Doom
 

Upload!

Click here to go to the original topic


 
       castledoom.com Forum Index -> Castelain's Office
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 2:27 pm    Post subject: Upload!  

I'm surprised Brf didn't shout this from the ramparts already.

But he just installed the upload capability for our posts!

Can anyone say screenshots? 8)


This is also my cue to go to work.

Soon I will set up the Tropico section for competition.
Back to top  
Che



Joined: 05 Dec 2004
Posts: 469
Location: Mint Julip, Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 3:39 pm    Post subject:  

Bravo guys... good feature.

This means scripters can now add zip files... right?
Back to top  
Eddy



Joined: 12 Nov 2004
Posts: 710

Posted: Sat Jan 22, 2005 5:05 pm    Post subject:  

Now I can post pictures that I find on the net! YAY!
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 5:10 pm    Post subject:  

Che wrote: Bravo guys... good feature.

This means scripters can now add zip files... right?

Good question.

Can you field that, Brf?
Back to top  
Brf



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 3712
Location: Belvidere, Illinois

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:15 pm    Post subject:  

Down by the box where you add your uploads is a link that says "Allowed Extensions and Sizes". That lists the extensions that are allowed.... Actually, I think you can put in streaming files too if you want to get fancy.... those extensions are not listed.
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:35 pm    Post subject:  

Ulp! Bandwidth fears! :shock:

Please, no streaming video please. :(
Back to top  
Brf



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 3712
Location: Belvidere, Illinois

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:40 pm    Post subject:  

JuntaJoe wrote: Ulp! Bandwidth fears! :shock:

Please, no streaming video please. :(


LOL!!!! it wont be streaming from your pony-express dial-up Internet connection. It will be coming from a real hardwired one. 8)
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:43 pm    Post subject:  

I just don't want to get stuck buying more hosting space. :?
Back to top  
Brf



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 3712
Location: Belvidere, Illinois

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:46 pm    Post subject:  

I wouldnt worry about space. The upload mod has a limit. Check the admin pages and see.....
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:52 pm    Post subject:  

Good, I can relax.

My formerly bottomless storage well seemed a whole lot shallower for a moment there.
Back to top  
Brf



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 3712
Location: Belvidere, Illinois

Posted: Sat Jan 22, 2005 7:55 pm    Post subject:  

If I am reading the controlpanel right, you have 700-meg total. The upload mod has a default of 50-meg max. I imagine you will want to bump that up abit if we are going to be uploading Tropico scenerios..... We might have to bump up the maximum upload from 256k too.... at least for archive files.
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sat Jan 22, 2005 8:25 pm    Post subject:  

I don't remember Tropico zips at CT being more than a meg?
Back to top  
Brf



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 3712
Location: Belvidere, Illinois

Posted: Sun Jan 23, 2005 7:05 am    Post subject:  

I had seen gamesaves over 1-meg. I am not sure what they were zipped.
Back to top  
JuntaJoe



Joined: 07 Nov 2004
Posts: 7199
Location: Texas

Posted: Sun Jan 23, 2005 1:52 pm    Post subject:  

Well they can just zip them now. :wink:
Back to top  
 
       castledoom.com Forum Index -> Castelain's Office
Page 1 of 1


phpBB Search Engine Indexer © phpRebel
Powered by phpBB 2.0.21 © 2001, 2002 phpBB Group